używane części zamienne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• używane części zamienne

dymu zadnego nie widze (choc jak sie mocno gazuje to troche dymi, ale tak zawsze chyba bylo)
    co do oleju to jutro jeszcze sprawdze ale raczej jest wpozadku

Zamieszczone przez -Piotr-
    Być może problem tkwi w pompie wodnej. Coś się z nią stało i nie ma wydajność. Nie jest w stanie przepchnąć płyn w układzie chłodzenia do najdalszych miejsc np. nagrzewnica.
    a czy jak mi zaczyna wyplywac plyn po odkreceniu zbiorniczka to czy wasnie nie przez dzialajaca pompe?? fakt ze wyplywa mi po ok 20sec
    przez 20sec jest spokoj
    ewentualnie jak moge przetestowac pompe

aha czy na vagu moge cos sprawdzic czy niestety ta usterka jest dla kompa niewykrywalna ???

używane części zamienne

witam
    gdzie można w Wawie kupić jakieś używane lub tańsze niż a ASO części do octavi I - szukam plastików z kokpitu
    pozdr

Komentarz

gielda samochodowa

Komentarz

• huwe
        Elegance
        S_OCP Member
        • 2005
        • 976

aero, a jakich tych plastików potrzebujesz ? szarych, czarnych , przed liftem dechy, czy po lifcie?? mam troche gratów z dołu deski , to może akurat ...?
        duży wybór ale w Bielsku Białej - skodexpol. wysyłają za pobraniem i są na 99 słowni.
        Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

huwe, Pamieta Cie jeszcze, jak ostatnio bylem u niego to sie pytal, czy cos potrzebujesz :twisted:

Oni sa obecnie na etapie przeprowadzki, wiec ciezko z nimi sie dogadac, ale duzo da sie zalatwic, chociaz ceny nie naleza do najnizszych.
          Spritmonitor.de

Komentarz

• pskosz
            Rider
            S_OCP Member
            • 2006
            • 703

Na trasie do słomczyna po lewej stronie od strony Góry Kalwarii. Duży szrot
            pozdrowienia

Komentarz

• huwe
              Elegance
              S_OCP Member
              • 2005
              • 976

Maicroft, cie cholera chody mam u nich czy co? :twisted:
              Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• salvado
                Rider
                S_OCP Member
                • 2005
                • 314

aero, kilka dni temu na Strażackiej widziałem mocno uderzoną srebrną kombi z szarymi plastikami. Wersja raczej sprzed liftingu.
                Staram się pisać poprawnie po polsku.

Komentarz

Pracuję...